TRATA chilled

ΦΡΕΣΚΟΜΑΓΕΙΡΕΜΕΝΟΙ ΜΕΖΕΔΕΣ ΘΑΛΑΣΣΙΝΩΝ

Γαύρος μαρινάτος φιλέτο 130γρ

Για τα φιλέτα γαύρου TRATA chilled επιλέγουμε μόνο φρεσκοαλιευμένα ψάρια τα οποία, αφού ελεγχθούν ενδελεχώς, καθαρίζονται , προωθούνται σε αυτόματο φιλετάρισμα και στη συνέχεια τοποθετούνται σε πλαστικό δισκάκι και σφραγίζονται απουσία αέρα. Το δενδρολίβανο σε συνδυασμό με το κόκκινο γλυκό πιπέρι αναδεικνύει την γεύση του ,μαριναρισμένου σε λευκό ξύδι, ελληνικού φιλέτου γαύρου. Πρόκειται για ένα καθαρό μεσογειακό προϊόν εξαιρετικό συνοδευτικό του ούζου.

Ο γαύρος μας αλιεύεται κυρίως στα νερά του Βορείου Αιγαίου. Οι συνθήκες και η βιοποικιλότητα του φυσικού περιβάλλοντος διαβίωσης και διατροφής του αιτιολογούν την ποιοτική υπεροχή του, η οποία συνίσταται στην ανοιχτόχρωμη, αφράτη και γευστική του σάρκα χωρίς λέπια.

Οι γαύροι είναι ψάρια με ιδιαίτερα διατροφικά χαρακτηριστικά καθώς αποτελούν φυσική πηγή ω-3 λιπαρών οξέων .
Τα ω-3 λιπαρά οξέα αποτελούν κυρίαρχη κατηγορία του λίπους του γαύρου. Ιδιαίτερα το εικοσιπεντανοϊκό οξύ (σε συντομογραφία ΕPA) και το εικοσιδυοεξαενοϊκό οξύ (σε συντομογραφία DHA) είναι επιστημονικά τεκμηριωμένο ότι συμβάλλουν στην φυσιολογική λειτουργία της καρδιάς, ενώ το εικοσιδυοεξαενοϊκό οξύ (DHA) συμβάλλει στη διατήρηση της φυσιολογικής λειτουργιάς του εγκεφάλου και της όρασης.

Γαύρος μαρινάτος φιλέτο 130γρ

Για τα φιλέτα γαύρου TRATA chilled επιλέγουμε μόνο φρεσκοαλιευμένα ψάρια τα οποία, αφού ελεγχθούν ενδελεχώς, καθαρίζονται , προωθούνται σε αυτόματο φιλετάρισμα και στη συνέχεια τοποθετούνται σε πλαστικό δισκάκι και σφραγίζονται απουσία αέρα. Το δενδρολίβανο σε συνδυασμό με το κόκκινο γλυκό πιπέρι αναδεικνύει την γεύση του ,μαριναρισμένου σε λευκό ξύδι, ελληνικού φιλέτου γαύρου. Πρόκειται για ένα καθαρό μεσογειακό προϊόν εξαιρετικό συνοδευτικό του ούζου.

Ο γαύρος μας αλιεύεται κυρίως στα νερά του Βορείου Αιγαίου. Οι συνθήκες και η βιοποικιλότητα του φυσικού περιβάλλοντος διαβίωσης και διατροφής του αιτιολογούν την ποιοτική υπεροχή του, η οποία συνίσταται στην ανοιχτόχρωμη, αφράτη και γευστική του σάρκα χωρίς λέπια.

 

Οι γαύροι είναι ψάρια με ιδιαίτερα διατροφικά χαρακτηριστικά καθώς αποτελούν φυσική πηγή ω-3 λιπαρών οξέων .
Τα ω-3 λιπαρά οξέα αποτελούν κυρίαρχη κατηγορία του λίπους του γαύρου. Ιδιαίτερα το εικοσιπεντανοϊκό οξύ (σε συντομογραφία ΕPA) και το εικοσιδυοεξαενοϊκό οξύ (σε συντομογραφία DHA) είναι επιστημονικά τεκμηριωμένο ότι συμβάλλουν στην φυσιολογική λειτουργία της καρδιάς, ενώ το εικοσιδυοεξαενοϊκό οξύ (DHA) συμβάλλει στη διατήρηση της φυσιολογικής λειτουργιάς του εγκεφάλου και της όρασης.

Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. περισσότερα

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close