FLOKOS

45 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΣΑΣ

Καλαμάρι Καλιφόρνιας σε άλμη 370γρ

Τα καλαμάρια καθαρίζονται σχολαστικά και τοποθετούνται ολόκληρα στην κονσέρβα από 9 έως 15 τεμάχια, ανάλογα με το μέγεθος τους, ενώ διατηρούνται στον φυσικό τους χυμό με άλμη, κρατώντας αναλλοίωτη την γεύση του φρέσκου καλαμαριού. Ο φυσικός τους χυμός εμπλουτίζεται από το φυσικό μελάνι των καλαμαριών που ελευθερώνεται κατά την διάρκεια του βρασμού.

prize
prize

Καλαμάρι Καλιφόρνιας σε άλμη 370γρ

Τα καλαμάρια καθαρίζονται σχολαστικά και τοποθετούνται ολόκληρα στην κονσέρβα από 9 έως 15 τεμάχια, ανάλογα με το μέγεθος τους, ενώ διατηρούνται στον φυσικό τους χυμό με άλμη, κρατώντας αναλλοίωτη την γεύση του φρέσκου καλαμαριού. Ο φυσικός τους χυμός εμπλουτίζεται από το φυσικό μελάνι των καλαμαριών που ελευθερώνεται κατά την διάρκεια του βρασμού.

Το καλαμάρι FLOKOS σε φυσικό χυμό αλιεύεται στις θάλασσες της Καλιφόρνιας . το συγκεκριμένο είδος, Loligo opalescens, είναι γνωστό για την ποιότητα του καθώς και για την ιδιαιτερότητα του στην γεύση και στην υφή της σάρκας του.

 

Το καλαμάρι είναι ένα πολύ δημοφιλές και γευστικό κεφαλόποδο που συναντάμε σε όλες τις θάλασσες του κόσμου. Εκτός από την υψηλή περιεκτικότητα του σε πρωτεΐνες, είναι πλούσιο σε φώσφορο, σελήνιο και Βιταμίνη Β12. Λόγω της χαμηλής περιεκτικότητας του σε λιπαρά, προσφέρει μια γευστική επιλογή σε μια ολοκληρωμένη υγιεινή διατροφή.

Το καλαμάρι FLOKOS σε φυσικό χυμό αλιεύεται στις θάλασσες της Καλιφόρνιας . το συγκεκριμένο είδος, Loligo opalescens, είναι γνωστό για την ποιότητα του καθώς και για την ιδιαιτερότητα του στην γεύση και στην υφή της σάρκας του.

Το καλαμάρι είναι ένα πολύ δημοφιλές και γευστικό κεφαλόποδο που συναντάμε σε όλες τις θάλασσες του κόσμου. Εκτός από την υψηλή περιεκτικότητα του σε πρωτεΐνες, είναι πλούσιο σε φώσφορο, σελήνιο και Βιταμίνη Β12. Λόγω της χαμηλής περιεκτικότητας του σε λιπαρά, προσφέρει μια γευστική επιλογή σε μια ολοκληρωμένη υγιεινή διατροφή.

Σχετικές συνταγές Σχετικές συνταγές

Απολαύστε το καλαμάρι σε φυσικό χυμό FLOKOS σαν μεζέ με ούζο ή κρασί καθώς και σαν βάση για την δημιουργία διαφόρων θαλασσινών πιάτων όπως καλαμάρι κρασάτο με πιλάφι , θαλασσινές σαλάτες και σάλτσες για μακαρόνια.