TRATA on ice

ΑΠΟ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ

Σαρδέλα Ολόκληρη 1κιλ.

Για τις σαρδέλες TRATA ON ICE επιλέγουμε μόνο φρεσκοαλιευμένα ψάρια τα οποία, αφού ελεγχθούν ενδελεχώς, καταψύχονται και συσκευάζονται απευθείας. Ακολουθώντας τις οδηγίες απόψυξης, μαγειρεύετε κατευθείαν όπως επιθυμείτε.

prize
prize

Για την σαρδέλα TRATA ΟΝ ICE χρησιμοποιούμε μόνο το είδος Sardina Pilchardus, το οποίο και αποτελεί το μοναδικό είδος που έχει δικαίωμα να φέρει τον χαρακτηρισμό ως «σαρδέλα» και όχι «τύπου σαρδέλα». H σαρδέλα μας αλιεύεται κυρίως στα νερά του Βορείου Αιγαίου. Οι συνθήκες και η βιοποικιλότητα του φυσικού περιβάλλοντος διαβίωσης και διατροφής της αιτιολογούν την ποιοτική υπεροχή της, η οποία συνίσταται στην ανοιχτόχρωμη, αφράτη και γευστική της σάρκα χωρίς λέπια.

Οι σαρδέλες είναι ψάρια με ιδιαίτερα διατροφικά χαρακτηριστικά καθώς αποτελούν φυσική πηγή ω-3 λιπαρών οξέων και ασβεστίου.
Τα ω-3 λιπαρά οξέα αποτελούν κυρίαρχη κατηγορία του λίπους της σαρδέλας. Ιδιαίτερα το εικοσιπεντανοϊκό οξύ (σε συντομογραφία ΕPA) και το εικοσιδυοεξαενοϊκό οξύ (σε συντομογραφία DHA) είναι επιστημονικά τεκμηριωμένο ότι συμβάλλουν στην φυσιολογική λειτουργία της καρδιάς, ενώ το εικοσιδυοεξαενοϊκό οξύ (DHA) συμβάλλει στη διατήρηση της φυσιολογικής λειτουργίας του εγκεφάλου και της όρασης. Το ασβέστιο έχει αποδειχθεί ότι συμβάλλει στην φυσιολογική λειτουργία και κατάστασης των μυών, οστών και των δοντιών.


Σαρδέλα Ολόκληρη 1κιλ.

Για τις σαρδέλες TRATA ON ICE επιλέγουμε μόνο φρεσκοαλιευμένα ψάρια τα οποία, αφού ελεγχθούν ενδελεχώς, καταψύχονται και συσκευάζονται απευθείας. Ακολουθώντας τις οδηγίες απόψυξης, μαγειρεύετε κατευθείαν όπως επιθυμείτε.

Για την σαρδέλα TRATA ΟΝ ICE χρησιμοποιούμε μόνο το είδος Sardina Pilchardus, το οποίο και αποτελεί το μοναδικό είδος που έχει δικαίωμα να φέρει τον χαρακτηρισμό ως «σαρδέλα» και όχι «τύπου σαρδέλα». H σαρδέλα μας αλιεύεται κυρίως στα νερά του Βορείου Αιγαίου. Οι συνθήκες και η βιοποικιλότητα του φυσικού περιβάλλοντος διαβίωσης και διατροφής της αιτιολογούν την ποιοτική υπεροχή της, η οποία συνίσταται στην ανοιχτόχρωμη, αφράτη και γευστική της σάρκα χωρίς λέπια.

 

Οι σαρδέλες είναι ψάρια με ιδιαίτερα διατροφικά χαρακτηριστικά καθώς αποτελούν φυσική πηγή ω-3 λιπαρών οξέων και ασβεστίου.
Τα ω-3 λιπαρά οξέα αποτελούν κυρίαρχη κατηγορία του λίπους της σαρδέλας. Ιδιαίτερα το εικοσιπεντανοϊκό οξύ (σε συντομογραφία ΕPA) και το εικοσιδυοεξαενοϊκό οξύ (σε συντομογραφία DHA) είναι επιστημονικά τεκμηριωμένο ότι συμβάλλουν στην φυσιολογική λειτουργία της καρδιάς, ενώ το εικοσιδυοεξαενοϊκό οξύ (DHA) συμβάλλει στη διατήρηση της φυσιολογικής λειτουργίας του εγκεφάλου και της όρασης. Το ασβέστιο έχει αποδειχθεί ότι συμβάλλει στην φυσιολογική λειτουργία και κατάστασης των μυών, οστών και των δοντιών.