Ζυμαρικά με καπνιστό τόνο TRATA και πέστο κόκκινης πιπεριάς
    Υλικά
  • 1 κονσέρβα καπνιστός τόνος TRATA
  • 400 γρ. ζυμαρικά ολικής άλεσης
  • 200 γρ. πιπεριές Φλωρίνης ψημένες
  • 100 γρ. φυστίκια αλατισμένα χωρίς τη φλούδα
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 50 γρ. ελαιόλαδο
  • 50 γρ. φύλλα βασιλικού
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
Χρόνος Προετοιμασίας: 20 λεπτά

Βάζουμε στο μούλτι τις πιπεριές, τα φυστίκια, το σκόρδο, το ελαιόλαδο και το βασιλικό και αλέθουμε μέχρι να έχουμε μία ωραία πάστα. Παράλληλα βράζουμε τα ζυμαρικά σε μία κατσαρόλα σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία. Όταν τα ζυμαρικά είναι έτοιμα τα στραγγίζουμε και ανακατεύουμε με το πέστο. Σερβίρουμε με τον καπνιστό τόνο TRATA στην κορυφή.

Προτεινόμενα προϊόντα
για τη συνταγή
Ζυμαρικά με καπνιστό τόνο TRATA και πέστο κόκκινης πιπεριάς
  • 1 κονσέρβα καπνιστός τόνος TRATA
  • 400 γρ. ζυμαρικά ολικής άλεσης
  • 200 γρ. πιπεριές Φλωρίνης ψημένες
  • 100 γρ. φυστίκια αλατισμένα χωρίς τη φλούδα
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 50 γρ. ελαιόλαδο
  • 50 γρ. φύλλα βασιλικού

Βάζουμε στο μούλτι τις πιπεριές, τα φυστίκια, το σκόρδο, το ελαιόλαδο και το βασιλικό και αλέθουμε μέχρι να έχουμε μία ωραία πάστα. Παράλληλα βράζουμε τα ζυμαρικά σε μία κατσαρόλα σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία. Όταν τα ζυμαρικά είναι έτοιμα τα στραγγίζουμε και ανακατεύουμε με το πέστο. Σερβίρουμε με τον καπνιστό τόνο TRATA στην κορυφή.

Χρόνος Προετοιμασίας: 20 λεπτά
Προτεινόμενα προϊόντα
για τη συνταγή