Σαρδέλα TRATA on ice λαδορίγανη
    Υλικά
  • 1 συσκευασία φιλέτο Σαρδέλα TRATA on ice 400γρ.
  • 4 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 κ.σ. ρίγανη ξερή
  • 1 λεμόνι
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
Χρόνος Προετοιμασίας: 30 λεπτά

Αφήνουμε τη σαρδέλα να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°C. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το λάδι,  τη ρίγανη, το λεμόνι, το λεμόνι και το πιπέρι. Στεγνώνουμε καλά τις σαρδέλες, περιχύνουμε με το μείγμα του ελαιολάδου και ψήνουμε για 20΄. Σερβίρουμε με φρέσκο χυμό λεμονιού και φρεσκοκομμένη ντοματοσαλάτα.

Προτεινόμενα προϊόντα
για τη συνταγή
Σαρδέλα TRATA on ice λαδορίγανη
  • 1 συσκευασία φιλέτο Σαρδέλα TRATA on ice 400γρ.
  • 4 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 κ.σ. ρίγανη ξερή
  • 1 λεμόνι
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Αφήνουμε τη σαρδέλα να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°C. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το λάδι,  τη ρίγανη, το λεμόνι, το λεμόνι και το πιπέρι. Στεγνώνουμε καλά τις σαρδέλες, περιχύνουμε με το μείγμα του ελαιολάδου και ψήνουμε για 20΄. Σερβίρουμε με φρέσκο χυμό λεμονιού και φρεσκοκομμένη ντοματοσαλάτα.

Χρόνος Προετοιμασίας: 30 λεπτά
Προτεινόμενα προϊόντα
για τη συνταγή