Σαλάτα με κους κους, θράψαλο FLOKOS και λαχανικά
    Υλικά
  • Υλικά για 4 άτομα:
  • 2 κονσέρβες θράψαλο Flokos, καθαρισμένο και τεμαχισμένο σε άλμη (350 γρ. έκαστο)
  • 250 γρ. κους κους
  • 10 ντοματίνια κομμένα στη μέση
  • 1 αγγουράκι κομμένο σε κύβους
  • 2 κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
  • 2 κόκκινες πιπεριές ψιλοκομμένες
  • 100 γρ. άνηθος ψιλοκομμένος
  • 50 γρ. ελαιόλαδο
  • 1 λεμόνι το χυμό του
  • Αλάτι και πιπέρι
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
Χρόνος Προετοιμασίας: 10΄, Χρόνος μαγειρέματος: 15΄

Ξεπλένουμε και στραγγίζουμε το θράψαλο. Σε ένα μπολ βάζουμε τα ντοματίνια, το αγγουράκι, τα κρεμμυδάκια, τις πιπεριές, τον άνηθο, το ελαιόλαδο, το χυμό λεμονιού και το θράψαλο. Ανακατεύουμε και αφήνουμε στο πλάι. Βράζουμε το κους κους σε μία κατσαρόλα με μπόλικο αλατισμένο νερό. Όταν είναι έτοιμο στραγγίζουμε και ενώνουμε με τα λαχανικά και το θράψαλο. Σερβίρουμε με φρέσκο πιπέρι. Για περισσότερες συνταγές με θράψαλο, κατεβάστε το e-book μας μ' ένα click εδώ!

Προτεινόμενα προϊόντα
για τη συνταγή
Σαλάτα με κους κους, θράψαλο FLOKOS και λαχανικά
  • Υλικά για 4 άτομα:
  • 2 κονσέρβες θράψαλο Flokos, καθαρισμένο και τεμαχισμένο σε άλμη (350 γρ. έκαστο)
  • 250 γρ. κους κους
  • 10 ντοματίνια κομμένα στη μέση
  • 1 αγγουράκι κομμένο σε κύβους
  • 2 κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
  • 2 κόκκινες πιπεριές ψιλοκομμένες
  • 100 γρ. άνηθος ψιλοκομμένος
  • 50 γρ. ελαιόλαδο
  • 1 λεμόνι το χυμό του
  • Αλάτι και πιπέρι

Ξεπλένουμε και στραγγίζουμε το θράψαλο. Σε ένα μπολ βάζουμε τα ντοματίνια, το αγγουράκι, τα κρεμμυδάκια, τις πιπεριές, τον άνηθο, το ελαιόλαδο, το χυμό λεμονιού και το θράψαλο. Ανακατεύουμε και αφήνουμε στο πλάι. Βράζουμε το κους κους σε μία κατσαρόλα με μπόλικο αλατισμένο νερό. Όταν είναι έτοιμο στραγγίζουμε και ενώνουμε με τα λαχανικά και το θράψαλο. Σερβίρουμε με φρέσκο πιπέρι.

Για περισσότερες συνταγές με θράψαλο, κατεβάστε το e-book μας μ’ ένα click εδώ!

Χρόνος Προετοιμασίας: 10΄, Χρόνος μαγειρέματος: 15΄
Προτεινόμενα προϊόντα
για τη συνταγή