Σαλάτα νισουάζ με σαρδέλες TRATA
    Υλικά
  • 1 κονσέρβα σαρδέλες TRATA
  • 2 τεμ. πατάτες
  • 2 τεμ. τομάτες
  • 1 τεμ. κρεμμύδι ξερό
  • 2 τεμ. αυγά
  • 200 γρ. φασολάκι στρογγυλό
  • 4 κτσ. extra παρθένο ελαιόλαδο
  • αλάτι, πιπέρι
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
Χρόνος Προετοιμασίας: 1 ώρα και 15 λεπτά

Ξεπλένουμε και βράζουμε τα αυγά για 10 λεπτά με λίγο αλάτι.Σουρώνουμε, κρυώνουμε, καθαρίζουμε και τα κόβουμε σετέταρτα. Καθαρίζουμε τις πατάτες, τις κόβουμε σε κύβους καιτις βράζουμε για 30 λεπτά. Σουρώνουμε και κρυώνουμε. Καθαρίζουμε και βράζουμε τα φασολάκια για 20 λεπτά. Τα σουρώνουμε και τα κρυώνουμε. Ξεπλένουμε και καθαρίζουμε το κρεμμύδι και τις τομάτες. Κόβουμε τις τομάτες σε τέταρτα και το κρεμμύδι σε ροδέλες. Ανοίγουμε την κονσέρβα και ξεχωρίζουμε προσεχτικά τα φιλέτα της σαρδέλας. Σε ένα μπολ, αναμειγνύουμε τα υλικά, περιχύνοντας το ελαιόλαδο και τη σάλτσα της κονσέρβας. *Μπορούμε να σερβίρουμε είτε σε σαλατιέρα, είτε σε ατομικά μπολ, τοποθετώντας στη βάση φύλλα ελληνικού μαρουλιού. **Μπορείτε, εάν θέλετε, να προσθέσετε και κάππαρη.

Προτεινόμενα προϊόντα
για τη συνταγή
Σαλάτα νισουάζ με σαρδέλες TRATA
  • 1 κονσέρβα σαρδέλες TRATA
  • 2 τεμ. πατάτες
  • 2 τεμ. τομάτες
  • 1 τεμ. κρεμμύδι ξερό
  • 2 τεμ. αυγά
  • 200 γρ. φασολάκι στρογγυλό
  • 4 κτσ. extra παρθένο ελαιόλαδο
  • αλάτι, πιπέρι

Ξεπλένουμε και βράζουμε τα αυγά για 10 λεπτά με λίγο αλάτι.Σουρώνουμε, κρυώνουμε, καθαρίζουμε και τα κόβουμε σετέταρτα. Καθαρίζουμε τις πατάτες, τις κόβουμε σε κύβους καιτις βράζουμε για 30 λεπτά. Σουρώνουμε και κρυώνουμε. Καθαρίζουμε και βράζουμε τα φασολάκια για 20 λεπτά. Τα σουρώνουμε και τα κρυώνουμε. Ξεπλένουμε και καθαρίζουμε το κρεμμύδι και τις τομάτες. Κόβουμε τις τομάτες σε τέταρτα και το κρεμμύδι σε ροδέλες. Ανοίγουμε την κονσέρβα και ξεχωρίζουμε προσεχτικά τα φιλέτα της σαρδέλας. Σε ένα μπολ, αναμειγνύουμε τα υλικά, περιχύνοντας το ελαιόλαδο και τη σάλτσα της κονσέρβας.

*Μπορούμε να σερβίρουμε είτε σε σαλατιέρα, είτε σε ατομικά μπολ, τοποθετώντας στη βάση φύλλα ελληνικού μαρουλιού.

**Μπορείτε, εάν θέλετε, να προσθέσετε και κάππαρη.

Χρόνος Προετοιμασίας: 1 ώρα και 15 λεπτά
Προτεινόμενα προϊόντα
για τη συνταγή