Τορτίγια γεμιστή με μεξικάνικη σαλάτα και τόνο καπνιστό πικάντικο
    Υλικά
  • 1 συσκευασία (2πλέτα) ΤΟΝΟΣ ΚΑΠΝΙΣΤΟΣ ΠΙΚΑΝΤΙΚΟΣ TRATA
  • 4 μεγάλες τορτίγιες
  • 50 γρ. μουστάρδα
  • 30 γρ. μέλι
  • 2 αγγουράκια
  • 2 μεγάλες τομάτες
  • 200 γρ. καλαμπόκι βρασμένο
  • Φρέσκος κόλιανδρος
  • Πράσινη σαλάτα
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
Χρόνος Προετοιμασίας: 20 λεπτά

Ετοιμάζουμε τη γέμιση. Αδειάζουμε τον τόνο και κρατάμε το λάδι του. Ανακατεύουμε το λάδι του με το μέλι και τη μουστάρδα μέχρι να έχουμε μία ωραία δεμένη σάλτσα. Πλένουμε και κόβουμε τα αγγουράκια σε λεπτά μπαστουνάκια. Πλένουμε και κόβουμε τις τομάτες σε φέτες. Στραγγίζουμε καλά το βρασμένο καλαμπόκι. Ψιλοκόβουμε τον κόλιανδρο. Περνάμε τις τορτίγιες από ζεστό φούρνο, ίσα ίσα να ζεσταθούν. Απλώνουμε τις τέσσερις τορτίγιες μπροστά μας. Βάζουμε από μία κουταλιά της σούπας από τη σάλτσα μουστάρδας που φτιάξαμε. Από πάνω βάζουμε το αγγουράκι, τις τομάτες, το καλαμπόκι και τον τόνο. Προσθέτουμε μερικά φύλλα σαλάτας και κόλιανδρο. Τυλίγουμε σε σφιχτό ρόλο και κόβουμε στη μέση με ένα κοφτερό μαχαίρι όταν είναι να σερβίρουμε.

Προτεινόμενα προϊόντα
για τη συνταγή
Τορτίγια γεμιστή με μεξικάνικη σαλάτα και τόνο καπνιστό πικάντικο
  • 1 συσκευασία (2πλέτα) ΤΟΝΟΣ ΚΑΠΝΙΣΤΟΣ ΠΙΚΑΝΤΙΚΟΣ TRATA
  • 4 μεγάλες τορτίγιες
  • 50 γρ. μουστάρδα
  • 30 γρ. μέλι
  • 2 αγγουράκια
  • 2 μεγάλες τομάτες
  • 200 γρ. καλαμπόκι βρασμένο
  • Φρέσκος κόλιανδρος
  • Πράσινη σαλάτα

Ετοιμάζουμε τη γέμιση. Αδειάζουμε τον τόνο και κρατάμε το λάδι του. Ανακατεύουμε το λάδι του με το μέλι και τη μουστάρδα μέχρι να έχουμε μία ωραία δεμένη σάλτσα. Πλένουμε και κόβουμε τα αγγουράκια σε λεπτά μπαστουνάκια. Πλένουμε και κόβουμε τις τομάτες σε φέτες. Στραγγίζουμε καλά το βρασμένο καλαμπόκι. Ψιλοκόβουμε τον κόλιανδρο. Περνάμε τις τορτίγιες από ζεστό φούρνο, ίσα ίσα να ζεσταθούν.

Απλώνουμε τις τέσσερις τορτίγιες μπροστά μας. Βάζουμε από μία κουταλιά της σούπας από τη σάλτσα μουστάρδας που φτιάξαμε. Από πάνω βάζουμε το αγγουράκι, τις τομάτες, το καλαμπόκι και τον τόνο. Προσθέτουμε μερικά φύλλα σαλάτας και κόλιανδρο. Τυλίγουμε σε σφιχτό ρόλο και κόβουμε στη μέση με ένα κοφτερό μαχαίρι όταν είναι να σερβίρουμε.

Χρόνος Προετοιμασίας: 20 λεπτά
Προτεινόμενα προϊόντα
για τη συνταγή