Πατέ τόνου TRATA με λαχανικά
    Υλικά
  • 2 κονσέρβες τόνος TRATA σε ηλιέλαιο
  • 200 γρ. σπανάκι
  • 200 γρ. σπαράγγια
  • 2 τεμ. κολοκύθι
  • 1/3 μάτσου κόλλιανδρου
  • 4 κτσ. ελαιόλαδο
  • αλάτι, πιπέρι
  • 2 φύλλα ζελατίνης
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
Χρόνος Προετοιμασίας: 1 ώρα και 45 λεπτά

Καθαρίζουμε και πλένουμε τα λαχανικά και τον κόλλιανδρο. Ψιλοκόβουμε τον κόλλιανδρο, κόβουμε τα κολοκύθια σε κύβους και τα σπαράγγια σε τρία κομμάτια. Τα τσιγαρίζουμε σε κατσαρόλα, αλατοπιπερώνουμε και μαγειρεύουμε για 12 λεπτά. Λιώνουμε τα φύλλα ζελατίνης σε μπεν μαρί. Ανοίγουμε τις κονσέρβες του τόνου και τις προσθέτουμε στην κατσαρόλα. Περιχύνουμε το ζελέ και ανακατεύουμε. Γεμίζουμε ατομικές φόρμες και κρυώνουμε στο ψυγείο για 1 ώρα. Ξεφορμάρουμε και σερβίρουμε.

Προτεινόμενα προϊόντα
για τη συνταγή
Πατέ τόνου TRATA με λαχανικά
  • 2 κονσέρβες τόνος TRATA σε ηλιέλαιο
  • 200 γρ. σπανάκι
  • 200 γρ. σπαράγγια
  • 2 τεμ. κολοκύθι
  • 1/3 μάτσου κόλλιανδρου
  • 4 κτσ. ελαιόλαδο
  • αλάτι, πιπέρι
  • 2 φύλλα ζελατίνης

Καθαρίζουμε και πλένουμε τα λαχανικά και τον κόλλιανδρο. Ψιλοκόβουμε τον κόλλιανδρο, κόβουμε τα κολοκύθια σε κύβους και τα σπαράγγια σε τρία κομμάτια. Τα τσιγαρίζουμε σε κατσαρόλα, αλατοπιπερώνουμε και μαγειρεύουμε για 12 λεπτά. Λιώνουμε τα φύλλα ζελατίνης σε μπεν μαρί. Ανοίγουμε τις κονσέρβες του τόνου και τις προσθέτουμε στην κατσαρόλα. Περιχύνουμε το ζελέ και ανακατεύουμε. Γεμίζουμε ατομικές φόρμες και κρυώνουμε στο ψυγείο για 1 ώρα. Ξεφορμάρουμε και σερβίρουμε.

Χρόνος Προετοιμασίας: 1 ώρα και 45 λεπτά
Προτεινόμενα προϊόντα
για τη συνταγή