Ομελέτα λαχανικών με τόνο TRATA
    Υλικά
  • 2 κονσέρβες τόνος TRATA ελαιολάδου
  • 8 τεμ. αυγά
  • 1 τεμ. τομάτα
  • 1 κολοκύθι
  • 1 τεμ. κόκκινη πιπεριά
  • 200 γρ. λευκά μανιτάρια
  • 200 γρ. πράσινα σπαράγγια
  • 4 κτσ. ελαιόλαδο
  • αλάτι, πιπέρι
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
Χρόνος Προετοιμασίας: 35 λεπτά

Καθαρίζουμε και πλένουμε τα λαχανικά. Κόβουμε σε κύβους την τομάτα, το κολοκύθι και την πιπεριά. Κόβουμε σε ψιλές φέτες τα μανιτάρια και σε τρία κομμάτια τα σπαράγγια. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι τσιγαρίζουμε τα λαχανικά με το ελαιόλαδο, αλατοπιπερώνουμε και μαγειρεύουμε για 12 λεπτά. Ανοίγουμε την κονσέρβα του τόνου και την βάζουμε σε ένα μπολ. Σπάμε τα αυγά και τα ανακατεύουμε στο μπολ με ένα πιρούνι. Περιχύνουμε το μείγμα στο τηγάνι και ανακατεύουμε με ξύλινη σπάτουλα. Μόλις η ομελέτα σφίξει από κάτω, την γυρίζουμε για να ψηθεί και από την άλλη. * Μπορούμε, πριν ρίξουμε τα αυγά, να τοποθετήσουμε τα υλικά σε πυρέξ και να ψήσουμε σε προθερμασμένο φούρνο μέχρι να φουσκώσει η ομελέτα

Προτεινόμενα προϊόντα
για τη συνταγή
Ομελέτα λαχανικών με τόνο TRATA
  • 2 κονσέρβες τόνος TRATA ελαιολάδου
  • 8 τεμ. αυγά
  • 1 τεμ. τομάτα
  • 1 κολοκύθι
  • 1 τεμ. κόκκινη πιπεριά
  • 200 γρ. λευκά μανιτάρια
  • 200 γρ. πράσινα σπαράγγια
  • 4 κτσ. ελαιόλαδο
  • αλάτι, πιπέρι

Καθαρίζουμε και πλένουμε τα λαχανικά. Κόβουμε σε κύβους την τομάτα, το κολοκύθι και την πιπεριά. Κόβουμε σε ψιλές φέτες τα μανιτάρια και σε τρία κομμάτια τα σπαράγγια. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι τσιγαρίζουμε τα λαχανικά με το ελαιόλαδο, αλατοπιπερώνουμε και μαγειρεύουμε για 12 λεπτά. Ανοίγουμε την κονσέρβα του τόνου και την βάζουμε σε ένα μπολ. Σπάμε τα αυγά και τα ανακατεύουμε στο μπολ με ένα πιρούνι. Περιχύνουμε το μείγμα στο τηγάνι και ανακατεύουμε με ξύλινη σπάτουλα. Μόλις η ομελέτα σφίξει από κάτω, την γυρίζουμε για να ψηθεί και από την άλλη.

* Μπορούμε, πριν ρίξουμε τα αυγά, να τοποθετήσουμε τα υλικά σε πυρέξ και να ψήσουμε σε προθερμασμένο φούρνο μέχρι να φουσκώσει η ομελέτα

Χρόνος Προετοιμασίας: 35 λεπτά
Προτεινόμενα προϊόντα
για τη συνταγή