Fish & Chips με σαρδέλα φιλέτο TRATA on ice
    Υλικά
  • 1 συσκ. σαρδέλα φιλέτο TRATA On Ice (400γρ)
  • 300γρ. καλαμποκάλευρο
  • Χοντρό αλάτι
  • Ελαιόλαδο
  • 6 μεσαίες πατάτες
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
Χρόνος Προετοιμασίας: 20 λεπτά

Βάζουμε το καλαμποκάλευρο σε ένα βαθύ πιάτο και τοποθετούμε τις σαρδέλες. Ανακατεύουμε καλά. Σε ένα βαθύ τηγάνι περιχύνουμε το ελαιόλαδο (περίπου 2 δάχτυλα) σε δυνατή φωτιά. Μόλις κάψει καλά, ρίχνουμε τόσες σαρδέλες φιλέτο TRATA on ice ώστε να καλύψουν τον πάτο του τηγανιού και τηγανίζουμε για 4-5 λεπτά.Τις μεταφέρουμε με τρυπητή κουτάλα σε ένα πιάτο όπου έχουμε στρώσει απορροφητικό χαρτί κουζίνας. Αλατίζουμε με χοντρό αλάτι. Επαναλαμβάνουμε το τηγάνισμα μέχρι να γίνουν όλες οι σαρδέλες φιλέτο TRATA on ice. Παράλληλα τηγανίζουμε τις πατάτες και τις στραγγίζουμε σε απορροφητικό χαρτί. Αλατίζουμε με χοντρό αλάτι.

Προτεινόμενα προϊόντα
για τη συνταγή
Fish & Chips με σαρδέλα φιλέτο TRATA on ice
  • 1 συσκ. σαρδέλα φιλέτο TRATA On Ice (400γρ)
  • 300γρ. καλαμποκάλευρο
  • Χοντρό αλάτι
  • Ελαιόλαδο
  • 6 μεσαίες πατάτες

Βάζουμε το καλαμποκάλευρο σε ένα βαθύ πιάτο και τοποθετούμε τις σαρδέλες. Ανακατεύουμε καλά. Σε ένα βαθύ τηγάνι περιχύνουμε το ελαιόλαδο (περίπου 2 δάχτυλα) σε δυνατή φωτιά. Μόλις κάψει καλά, ρίχνουμε τόσες σαρδέλες φιλέτο TRATA on ice ώστε να καλύψουν τον πάτο του τηγανιού και τηγανίζουμε για 4-5 λεπτά.Τις μεταφέρουμε με τρυπητή κουτάλα σε ένα πιάτο όπου έχουμε στρώσει απορροφητικό χαρτί κουζίνας. Αλατίζουμε με χοντρό αλάτι. Επαναλαμβάνουμε το τηγάνισμα μέχρι να γίνουν όλες οι σαρδέλες φιλέτο TRATA on ice. Παράλληλα τηγανίζουμε τις πατάτες και τις στραγγίζουμε σε απορροφητικό χαρτί. Αλατίζουμε με χοντρό αλάτι.

Χρόνος Προετοιμασίας: 20 λεπτά
Προτεινόμενα προϊόντα
για τη συνταγή