Τυλιχτό με μαριναρισμένο θράψαλο FLOKOS
    Υλικά
  • Υλικά για 4 άτομα:
  • 1 κονσέρβα θράψαλο Flokos, καθαρισμένο και τεμαχισμένο σε άλμη (350γρ.)
  • 4 πίτες καλαμποκιού
  • 2 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
  • 20 ντοματίνια κομμένα στη μέση
  • 2 κόκκινες πιπεριές κομμένες σε κύβους
  • 8 ραπανάκια σε φέτες
  • 100 γρ. μαϊντανός ψιλοκομμένος
  • 100 γρ. βασιλικός ψιλοκομμένος
  • 30 γρ. ελαιόλαδο
  • 1 λεμόνι το χυμό του
  • Φύλλα ρόκας
  • Αλάτι και πιπέρι
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
Χρόνος Προετοιμασίας: 7', Χρόνος μαγειρέματος: 15΄

Ξεπλένουμε και στραγγίζουμε τα θράψαλα. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα κρεμμυδάκια, τα ντοματίνια, τις πιπεριές, τα ραπανάκια, τα μυρωδικά, το ελαιόλαδο και το λεμόνι. Προσθέτουμε τα θράψαλα, αλατίζουμε και αφήνουμε μέχρι να ετοιμάσουμε τις πίτες. Κόβουμε τις πίτες στη μέση, τις κάνουμε χωνάκια, στερεώνουμε τις άκρες με μία οδοντογλυφίδα και τις ψήνουμε στο grill για λίγα λεπτά. Δεν πρέπει να ξεραθούν. Τις τυλίγουμε στη μέση και τις γεμίζουμε με το μαριναρισμένο θράψαλο και τα λαχανικά. Σερβίρουμε με φύλλα ρόκας και λεμόνι. Για περισσότερες συνταγές με θράψαλο, κατεβάστε το e-book μας μ' ένα click εδώ!

Προτεινόμενα προϊόντα
για τη συνταγή
Τυλιχτό με μαριναρισμένο θράψαλο FLOKOS
  • Υλικά για 4 άτομα:
  • 1 κονσέρβα θράψαλο Flokos, καθαρισμένο και τεμαχισμένο σε άλμη (350γρ.)
  • 4 πίτες καλαμποκιού
  • 2 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
  • 20 ντοματίνια κομμένα στη μέση
  • 2 κόκκινες πιπεριές κομμένες σε κύβους
  • 8 ραπανάκια σε φέτες
  • 100 γρ. μαϊντανός ψιλοκομμένος
  • 100 γρ. βασιλικός ψιλοκομμένος
  • 30 γρ. ελαιόλαδο
  • 1 λεμόνι το χυμό του
  • Φύλλα ρόκας
  • Αλάτι και πιπέρι

Ξεπλένουμε και στραγγίζουμε τα θράψαλα. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα κρεμμυδάκια, τα ντοματίνια, τις πιπεριές, τα ραπανάκια, τα μυρωδικά, το ελαιόλαδο και το λεμόνι. Προσθέτουμε τα θράψαλα, αλατίζουμε και αφήνουμε μέχρι να ετοιμάσουμε τις πίτες. Κόβουμε τις πίτες στη μέση, τις κάνουμε χωνάκια, στερεώνουμε τις άκρες με μία οδοντογλυφίδα και τις ψήνουμε στο grill για λίγα λεπτά. Δεν πρέπει να ξεραθούν. Τις τυλίγουμε στη μέση και τις γεμίζουμε με το μαριναρισμένο θράψαλο και τα λαχανικά.
Σερβίρουμε με φύλλα ρόκας και λεμόνι.

Για περισσότερες συνταγές με θράψαλο, κατεβάστε το e-book μας μ’ ένα click εδώ!

Χρόνος Προετοιμασίας: 7', Χρόνος μαγειρέματος: 15΄
Προτεινόμενα προϊόντα
για τη συνταγή