Ζυμαρικά με γαύρο TRATA, πιπεριές και βασιλικό
    Υλικά
  • 2 κονσέρβες γαύρος TRATA σε ελαιόλαδο
  • 400 γρ. ζυμαρικά ολικής άλεσης
  • 4 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 1 μεγάλη κίτρινη πιπεριά σε sticks
  • 1 κολοκυθάκι σε sticks
  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο
  • Φρέσκος βασιλικός
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
Χρόνος Προετοιμασίας: 15 λεπτά

Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες. Σε ένα τηγάνι βάζουμε το λάδι και αφήνουμε να κάψει. Βάζουμε το κρεμμυδάκι, το σκόρδο, την πιπεριά και το κολοκυθάκι. Αφήνουμε για 3-4΄ να μαλακώσουν. Με μία πιρούνα παίρνουμε τα ζυμαρικά και τα μεταφέρουμε στο τηγάνι με τα λαχανικά. Μαγειρεύουμε για λίγα λεπτά. Σερβίρουμε στα πιάτα με το γαύρο στην κορυφή. Προσέχουμε να μην ανακατέψουμε πολύ για να μη διαλυθεί το ψάρι. Σερβίρουμε με φύλλα βασιλικού και φρέσκο πιπέρι.

Προτεινόμενα προϊόντα
για τη συνταγή
Ζυμαρικά με γαύρο TRATA, πιπεριές και βασιλικό
  • 2 κονσέρβες γαύρος TRATA σε ελαιόλαδο
  • 400 γρ. ζυμαρικά ολικής άλεσης
  • 4 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 1 μεγάλη κίτρινη πιπεριά σε sticks
  • 1 κολοκυθάκι σε sticks
  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο
  • Φρέσκος βασιλικός
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες.
Σε ένα τηγάνι βάζουμε το λάδι και αφήνουμε να κάψει.
Βάζουμε το κρεμμυδάκι, το σκόρδο, την πιπεριά και το κολοκυθάκι.
Αφήνουμε για 3-4΄ να μαλακώσουν.

Με μία πιρούνα παίρνουμε τα ζυμαρικά και τα μεταφέρουμε στο τηγάνι με τα λαχανικά. Μαγειρεύουμε για λίγα λεπτά. Σερβίρουμε στα πιάτα με το γαύρο στην κορυφή. Προσέχουμε να μην ανακατέψουμε πολύ για να μη διαλυθεί το ψάρι. Σερβίρουμε με φύλλα βασιλικού και φρέσκο πιπέρι.

Χρόνος Προετοιμασίας: 15 λεπτά
Προτεινόμενα προϊόντα
για τη συνταγή