Γαύρος φιλέτο TRATA on ice σαγανάκι με φέτα & μουστάρδα
    Υλικά
  • 1 συσκευασία κατεψυγμένο φιλέτο γαύρου TRATA on ice (400γρ.)
  • 200 ml λευκό κρασί
  • 2 κ.σ. πικάντικη μουστάρδα
  • 200 γρ. φέτα
  • ½ μάτσο μαϊντανό
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι & φρεσκοτριμμένο πιπέρι
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
Χρόνος Προετοιμασίας: 5 λεπτά

Βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το φιλέτο γαύρου TRATA On Ice για 2-3 λεπτά. Σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε για 2 λεπτά να εξατμιστεί το αλκοόλ. Προσθέτουμε τη μουστάρδα και μαγειρεύουμε για 5 λεπτά, μέχρι να γίνει μια παχύρρευστη σάλτσα. Κατεβάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τη φέτα και τον μαϊντανό ψιλοκομμένο.

Προτεινόμενα προϊόντα
για τη συνταγή
Γαύρος φιλέτο TRATA on ice σαγανάκι με φέτα & μουστάρδα
  • 1 συσκευασία κατεψυγμένο φιλέτο γαύρου TRATA on ice (400γρ.)
  • 200 ml λευκό κρασί
  • 2 κ.σ. πικάντικη μουστάρδα
  • 200 γρ. φέτα
  • ½ μάτσο μαϊντανό
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι & φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το φιλέτο γαύρου TRATA On Ice για 2-3 λεπτά. Σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε για 2 λεπτά να εξατμιστεί το αλκοόλ. Προσθέτουμε τη μουστάρδα και μαγειρεύουμε για 5 λεπτά, μέχρι να γίνει μια παχύρρευστη σάλτσα. Κατεβάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τη φέτα και τον μαϊντανό ψιλοκομμένο.

Χρόνος Προετοιμασίας: 5 λεπτά
Προτεινόμενα προϊόντα
για τη συνταγή