Γαύρος TRATA στο φούρνο με ψητά ντοματίνια και πάπρικα
    Υλικά
  • 1 συσκευασία γαύρος Trata on Ice (400 gr)
  • 300 γρ. ντοματίνια
  • 100 γρ. ελαιόλαδο
  • 1 κ.γ. πάπρικα
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
Χρόνος Προετοιμασίας: 20 λεπτά

Αφήνουμε το γαύρο να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180ºC. Ανακατεύουμε το ελαιόλαδο με την πάπρικα, προσθέτουμε τα ντοματίνια και αλατίζουμε. Απλώνουμε το γαύρο στο σκεύος που θα χρησιμοποιήσουμε και βάζουμε τα ντοματίνια από πάνω του. Βάζουμε το σκόρδο και ψήνουμε στους 180ºC, για 15΄, μέχρι τα ντοματίνια και ο γαύρος να ψηθούν. Σερβίρουμε ζεστό.

Προτεινόμενα προϊόντα
για τη συνταγή
Γαύρος TRATA στο φούρνο με ψητά ντοματίνια και πάπρικα
  • 1 συσκευασία γαύρος Trata on Ice (400 gr)
  • 300 γρ. ντοματίνια
  • 100 γρ. ελαιόλαδο
  • 1 κ.γ. πάπρικα
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Αφήνουμε το γαύρο να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180ºC. Ανακατεύουμε το ελαιόλαδο με την πάπρικα, προσθέτουμε τα ντοματίνια και αλατίζουμε. Απλώνουμε το γαύρο στο σκεύος που θα χρησιμοποιήσουμε και βάζουμε τα ντοματίνια από πάνω του. Βάζουμε το σκόρδο και ψήνουμε στους 180ºC, για 15΄, μέχρι τα ντοματίνια και ο γαύρος να ψηθούν. Σερβίρουμε ζεστό.

Χρόνος Προετοιμασίας: 20 λεπτά
Προτεινόμενα προϊόντα
για τη συνταγή