TRATA

ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΙ ΝΕΟ ΚΑΙ ΓΕΥΣΤΙΚΟ

Γαύρος σε ελαιόλαδο 100γρ

Για τους γαύρους TRATA επιλέγουμε μόνο φρεσκοαλιευμένα ψάρια, τα οποία αφού περάσουν από τους απαραίτητους ποιοτικούς ελέγχους, καθαρίζονται προσεκτικά και τοποθετούνται στις κονσέρβες. Το ήπιο ψήσιμο που ακολουθεί, επιτρέπει στους γαύρους TRATA να διατηρήσουν την τραγανή και αφράτη σάρκα τους, εμπλουτισμένη με όλα τα φυσικά θρεπτικά συστατικά τους. Η παρουσία ελληνικού ελαιόλαδου προσδίδει αισθητά στο γευστικό αποτέλεσμα.

prize
prize
prize

Γαύρος σε ελαιόλαδο 100γρ

Για τους γαύρους TRATA επιλέγουμε μόνο φρεσκοαλιευμένα ψάρια, τα οποία αφού περάσουν από τους απαραίτητους ποιοτικούς ελέγχους, καθαρίζονται προσεκτικά και τοποθετούνται στις κονσέρβες. Το ήπιο ψήσιμο που ακολουθεί, επιτρέπει στους γαύρους TRATA να διατηρήσουν την τραγανή και αφράτη σάρκα τους, εμπλουτισμένη με όλα τα φυσικά θρεπτικά συστατικά τους. Η παρουσία ελληνικού ελαιόλαδου προσδίδει αισθητά στο γευστικό αποτέλεσμα.

Ο γαύρος μας αλιεύεται κυρίως στα νερά του Βορείου Αιγαίου. Οι συνθήκες και η βιοποικιλότητα του φυσικού περιβάλλοντος διαβίωσης και διατροφής του αιτιολογούν την ποιοτική υπεροχή του, η οποία συνίσταται στην ανοιχτόχρωμη, αφράτη και γευστική του σάρκα χωρίς λέπια.

 

Οι γαύροι είναι ψάρια με ιδιαίτερα διατροφικά χαρακτηριστικά καθώς αποτελούν φυσική πηγή ω-3 λιπαρών οξέων και ασβεστίου.
Τα ω-3 λιπαρά οξέα αποτελούν κυρίαρχη κατηγορία του λίπους του γαύρου. Ιδιαίτερα το εικοσιπεντανοϊκό οξύ (σε συντομογραφία ΕPA) και το εικοσιδυοεξαενοϊκό οξύ (σε συντομογραφία DHA) είναι επιστημονικά τεκμηριωμένο ότι συμβάλλουν στην φυσιολογική λειτουργία της καρδιάς, ενώ το εικοσιδυοεξαενοϊκό οξύ (DHA) συμβάλλει στη διατήρηση της φυσιολογικής λειτουργιάς του εγκεφάλου και της όρασης.
Τα ευεργετικά αυτά αποτελέσματα εξασφαλίζονται με την ημερήσια πρόσληψη 250mg EPA&DHA στην πρώτη περίπτωση και με την ημερήσια πρόσληψη 250mg DHA στις άλλες δύο περιπτώσεις. Οι ποσότητες αυτές καλύπτονται με την κατανάλωση μιας συσκευασίας των 100g.
Το ασβέστιο έχει αποδειχθεί ότι συμβάλλει στην φυσιολογική λειτουργία και κατάστασης των μυών, οστών και των δοντιών.
Τα ευεργετικά αυτά αποτελέσματα εξασφαλίζονται με την ημερήσια πρόσληψη 120 mg ασβεστίου, τα οποία καλύπτονται με την κατανάλωση μιας συσκευασίας των 100g.

Ο γαύρος μας αλιεύεται κυρίως στα νερά του Βορείου Αιγαίου. Οι συνθήκες και η βιοποικιλότητα του φυσικού περιβάλλοντος διαβίωσης και διατροφής του αιτιολογούν την ποιοτική υπεροχή του, η οποία συνίσταται στην ανοιχτόχρωμη, αφράτη και γευστική του σάρκα χωρίς λέπια.

Οι γαύροι είναι ψάρια με ιδιαίτερα διατροφικά χαρακτηριστικά καθώς αποτελούν φυσική πηγή ω-3 λιπαρών οξέων και ασβεστίου.
Τα ω-3 λιπαρά οξέα αποτελούν κυρίαρχη κατηγορία του λίπους του γαύρου. Ιδιαίτερα το εικοσιπεντανοϊκό οξύ (σε συντομογραφία ΕPA) και το εικοσιδυοεξαενοϊκό οξύ (σε συντομογραφία DHA) είναι επιστημονικά τεκμηριωμένο ότι συμβάλλουν στην φυσιολογική λειτουργία της καρδιάς, ενώ το εικοσιδυοεξαενοϊκό οξύ (DHA) συμβάλλει στη διατήρηση της φυσιολογικής λειτουργιάς του εγκεφάλου και της όρασης.
Τα ευεργετικά αυτά αποτελέσματα εξασφαλίζονται με την ημερήσια πρόσληψη 250mg EPA&DHA στην πρώτη περίπτωση και με την ημερήσια πρόσληψη 250mg DHA στις άλλες δύο περιπτώσεις. Οι ποσότητες αυτές καλύπτονται με την κατανάλωση μιας συσκευασίας των 100g.
Το ασβέστιο έχει αποδειχθεί ότι συμβάλλει στην φυσιολογική λειτουργία και κατάστασης των μυών, οστών και των δοντιών.
Τα ευεργετικά αυτά αποτελέσματα εξασφαλίζονται με την ημερήσια πρόσληψη 120 mg ασβεστίου, τα οποία καλύπτονται με την κατανάλωση μιας συσκευασίας των 100g.

Σχετικές συνταγές Σχετικές συνταγές

Οι συνταγές για νόστιμα πιάτα με κύριο συστατικό το γαύρο είναι κατάλληλες, είτε θέλετε να παρασκευάσετε ένα χαμηλό σε θερμίδες γεύμα, είτε ένα εμπλουτισμένο πλήρες πιάτο, δίπλα σε όσπρια και λαχανικά.