Pizza με mozzarella, τόνο TRATA και ανανά
    Υλικά
  • 2 κονσέρβες τόνος TRATA ελαιόλαδο
  • 4 τεμ. ελληνικές πίτες (για σουβλάκι)
  • 4 τεμ. mozzarella
  • 2 τεμ. τομάτα
  • 1/2 τεμ. ανανά
  • 1/3 μάτσου βασιλικός
  • αλάτι, πιπέρι
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
Χρόνος Προετοιμασίας: 1 ώρα

Καθαρίζουμε, πλένουμε τις τομάτες και τις κόβουμε σε ροδέλες. Καθαρίζουμε και κόβουμε σε κύβους τον ανανά και τη mozzarella. Πλένουμε και ψιλοκόβουμε τον βασιλικό. Ανοίγουμε τις κονσέρβες τόνου, τρίβουμε τον τόνο με το χέρι σε ένα μπολ για να σπάσει σε κομματάκια. Στρώνουμε τις ροδέλες τομάτας περιμετρικά της πίτας. Προσθέτουμε τους κύβους της mozzarella και του ανανά και γαρνίρουμε με τον τόνο. Πασπαλίζουμε το βασιλικό, αλατοπιπερώνουμε και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο 200ºC για 16 λεπτά. Κόβουμε σε τέταρτα και σερβίρουμε.

Προτεινόμενα προϊόντα
για τη συνταγή
Pizza με mozzarella, τόνο TRATA και ανανά
  • 2 κονσέρβες τόνος TRATA ελαιόλαδο
  • 4 τεμ. ελληνικές πίτες (για σουβλάκι)
  • 4 τεμ. mozzarella
  • 2 τεμ. τομάτα
  • 1/2 τεμ. ανανά
  • 1/3 μάτσου βασιλικός
  • αλάτι, πιπέρι

Καθαρίζουμε, πλένουμε τις τομάτες και τις κόβουμε σε ροδέλες. Καθαρίζουμε και κόβουμε σε κύβους τον ανανά και τη mozzarella. Πλένουμε και ψιλοκόβουμε τον βασιλικό. Ανοίγουμε τις κονσέρβες τόνου, τρίβουμε τον τόνο με το χέρι σε ένα μπολ για να σπάσει σε κομματάκια. Στρώνουμε τις ροδέλες τομάτας περιμετρικά της πίτας. Προσθέτουμε τους κύβους της mozzarella και του ανανά και γαρνίρουμε με τον τόνο. Πασπαλίζουμε το βασιλικό, αλατοπιπερώνουμε και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο 200ºC για 16 λεπτά. Κόβουμε σε τέταρτα και σερβίρουμε.

Χρόνος Προετοιμασίας: 1 ώρα
Προτεινόμενα προϊόντα
για τη συνταγή