TRATA on ice

ΑΠΟ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ

Γαύρος Φιλέτο 400γρ

Για τα φιλέτα γαύρου TRATA ON ICE επιλέγουμε μόνο φρεσκοαλιευμένα ψάρια τα οποία, αφού ελεγχθούν ενδελεχώς, καθαρίζονται και προωθούνται σε αυτόματο φιλετάρισμα και στη συνέχεια τοποθετούνται σε πλαστικό δισκάκι. Με τη σύγχρονη μέθοδο skin –packed τα φιλέτα σφραγίζονται σε διάφανο film αποκλείοντας κάθε παράγοντα αέρα εντός της συσκευασίας, διασφαλίζοντας την ακεραιότερη συσκευασία κατεψυγμένου τροφίμου. Ακολουθώντας τις οδηγίες απόψυξης, μαγειρεύετε κατευθείαν όπως επιθυμείτε.

Ο γαύρος μας αλιεύεται κυρίως στα νερά του Βορείου Αιγαίου. Οι συνθήκες και η βιοποικιλότητα του φυσικού περιβάλλοντος διαβίωσης και διατροφής του αιτιολογούν την ποιοτική υπεροχή του, η οποία συνίσταται στην ανοιχτόχρωμη, αφράτη και γευστική του σάρκα χωρίς λέπια.

Οι γαύροι είναι ψάρια με ιδιαίτερα διατροφικά χαρακτηριστικά καθώς αποτελούν φυσική πηγή ω-3 λιπαρών οξέων .
Τα ω-3 λιπαρά οξέα αποτελούν κυρίαρχη κατηγορία του λίπους του γαύρου. Ιδιαίτερα το εικοσιπεντανοϊκό οξύ (σε συντομογραφία ΕPA) και το εικοσιδυοεξαενοϊκό οξύ (σε συντομογραφία DHA) είναι επιστημονικά τεκμηριωμένο ότι συμβάλλουν στην φυσιολογική λειτουργία της καρδιάς, ενώ το εικοσιδυοεξαενοϊκό οξύ (DHA) συμβάλλει στη διατήρηση της φυσιολογικής λειτουργίας του εγκεφάλου και της όρασης.

Γαύρος Φιλέτο 400γρ

Για τα φιλέτα γαύρου TRATA ON ICE επιλέγουμε μόνο φρεσκοαλιευμένα ψάρια τα οποία, αφού ελεγχθούν ενδελεχώς, καθαρίζονται και προωθούνται σε αυτόματο φιλετάρισμα και στη συνέχεια τοποθετούνται σε πλαστικό δισκάκι. Με τη σύγχρονη μέθοδο skin –packed τα φιλέτα σφραγίζονται σε διάφανο film αποκλείοντας κάθε παράγοντα αέρα εντός της συσκευασίας, διασφαλίζοντας την ακεραιότερη συσκευασία κατεψυγμένου τροφίμου. Ακολουθώντας τις οδηγίες απόψυξης, μαγειρεύετε κατευθείαν όπως επιθυμείτε.

Ο γαύρος μας αλιεύεται κυρίως στα νερά του Βορείου Αιγαίου. Οι συνθήκες και η βιοποικιλότητα του φυσικού περιβάλλοντος διαβίωσης και διατροφής του αιτιολογούν την ποιοτική υπεροχή του, η οποία συνίσταται στην ανοιχτόχρωμη, αφράτη και γευστική του σάρκα χωρίς λέπια.

 

Οι γαύροι είναι ψάρια με ιδιαίτερα διατροφικά χαρακτηριστικά καθώς αποτελούν φυσική πηγή ω-3 λιπαρών οξέων .
Τα ω-3 λιπαρά οξέα αποτελούν κυρίαρχη κατηγορία του λίπους του γαύρου. Ιδιαίτερα το εικοσιπεντανοϊκό οξύ (σε συντομογραφία ΕPA) και το εικοσιδυοεξαενοϊκό οξύ (σε συντομογραφία DHA) είναι επιστημονικά τεκμηριωμένο ότι συμβάλλουν στην φυσιολογική λειτουργία της καρδιάς, ενώ το εικοσιδυοεξαενοϊκό οξύ (DHA) συμβάλλει στη διατήρηση της φυσιολογικής λειτουργίας του εγκεφάλου και της όρασης.

Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. περισσότερα

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close